DENETLEME KURULU RAPORU:

Nadir İlkokulu  okul-Aile Birliği denetleme kurulu üyeleri olarak bizler yönetim kurulunun çalışmalarını 6 şar aylık dönemler sonunda hesapları inceleyerek rapor halinde aşağıda sunmaya çalıştık. Okul –Aile Birliğimizde  Ekim 2021  tarihinden bu güne kadar 1 yıllık bir süre geçti. Birliğimiz yönetim kurulu o günden başlayarak tam bir görev aşkı ile  çalışmalarını eksiksiz olarak bu güne kadar sürdürdüler .Her iki ayda bir düzenli olarak bir araya gelerek gerek okul ve gerekse ailelilerle Öğrencilerin iyi bir şekilde yetiştirilmesi için  gerekli gayret ve çabayı harcadılar. Yapılan inceleme sonunda:

Birlikle ilgili defter ve dosyaların düzenli işlendiği,

Gelir ve giderler makbuz karşılığı yapıldığı,

Yönetim Kurulu ve okul idaresi çalışmalarını tam bir uyum içerisinde  işbirliği ile gerçekleştirdiği,

Gelir ve giderlerin aşağıdaki şekilde olduğu:

Öğrenci, veli ve hayırseverlerin bağışları,  olmak üzere    2021-2022 Toplam geliri: 3.605,00TL

Önceki yıldan devreden : 9189,75TL

Gelirler Toplamı: 12794,75 TL

Toplam Gider: 6254,72TL, olup

Şu an hesabımızda : 6540,03 TL bulunmaktadır.

Bu çalışmalarından dolayı Yönetim Kuruluna teşekkür eder, siz sayın üyelerimize saygılarımızı sunarız.

20/10/2022

Hasan İNCİ                                                           Hasan AKBAŞ

Öğrencilerimiz bir haftalık nisan ayı ara tatiline başladılar.

Şubat 2022 tarihinde 2021-2022 Eğitim öğretim yılının 2. dönemi başlıyor.

Eyl

Okulumuzda haftada beş gün yüzyüze tam gün eğitim öğretim yapılcak olup öğle yemeği verilecektir.Sabah derse giriş saat:8:30 öğleden sonra dersten çıkış saat 14:10 olarak belirlenmiştir.

Pandemi dolayısıyla velilerimizin ziyaretçi olarak okula gelmesi yasaktır.

BAKANIMIZDAN TELAFİ EĞİTİMİ AÇIKLAMASI!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde yaşanan sorunları çözmeye yönelik "Telafide Ben de Varım" adlı programın detaylarını açıkladı.

Ziya Selçuk, yaz dönemiyle birlikte "1,5 yıl sürecek olan ulusal destekleme sürecine" girdiklerini duyurdu.

Selçuk, "Her okulumuz öncelikli ve kritik kazanımları dikkate alarak kendi okullarındaki öğrenci gruplarının ihtiyaçlarını belirleyecek. Okullar böylece bir telafi planı da oluşturmuş olacak. 18 Haziran-2 Temmuz aralığında okullar çalışmalarını bu planlar doğrultusunda hazırlamaya başlayacaklar" diye konuştu.

Peki eğitimde "telafi" programı hakkında neler biliniyor?

Okullar yaz döneminde açık kalacak

Bakan Selçuk'un açıkladığı program, salgın denetimi kapsamında uzaktan eğitime geçilmesinin öğrenci, öğretmen ve aileler için yarattığı olumsuzlukları telafi etme amacı taşıyor.

Selçuk, öğrencilerin "sosyal ve duygusal alanda iyileşeceği, fiziksel olarak aktif katılacağı" bir program hedeflediklerini söylüyor.

2020-2021 eğitim öğretim yılı, 2 Temmuz'da resmi olarak sona eriyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hayata geçireceği program kapsamında ise okulların 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcına kadar açık tutulması kararlaştırıldı.

21 Haziran'dan itibaren "sosyal, duygusal, kültürel, fiziksel" aktivitelerin de öğrencilerin erişimine sunulacağı belirtildi.

Bakan Selçuk'un açıkladığı "Telafide Ben de Varım" programına ilişkin detaylar şöyle:

• Okullar yaz döneminde açık tutularak öğrencilere fiziksel etkinlikler, akademik programlar sunulacak
  • Öğretmenler öngörülen ders saati üzerinden bu süreçlerde görev alacak
  • İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri için okuma taraması yapılacak, liseler için de özel programlar uygulanacak
  • 18 Haziran Cuma gününden itibaren öğrenciler karnelerine ulaşabilecek
  • 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrenciler için okuma yazma taraması başlatılacak, ihtiyacı tespit edilen öğrencilere ek ders ve ek materyal desteği sağlanacak
  • 3 ve 4. sınıf öğrencilerine de "yetiştirme programı" ile destek verilecek
  • Ortaokul öğrencilerinin yeterlilikleri uluslararası kriterlere göre değerlendirilecek
  • Liseler için "kritik kazanımlar taraması" ile özel programlar uygulanarak öğrencilerin üniversiteye daha güçlü bir şekilde hazırlanmaları hedeflenecek

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

0 27.04.2021 1

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;

• Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'den itibaren başlayacaktır.

• Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur

Kaynak: meb

KPSS SINAVINA GİRECEKLER VE GÖREVLİLER SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF

365 GÜN ÖYKÜ"

365 GÜN ÖYKÜ" adında bir proje başlatılmıştır.

Bu kapsamda 0-6 yaş çocukların gelişim düzeylerine uygun öykülerin ve öykü denemelerinin elektronik ortamda MEBBİS panelindeki Veri Toplama Modülü ve https://veri.meb.gov.tr İnternet adresinden girilebilecek şekilde "Okul Öncesinde Öykü" adında bir form oluşturulmuştur.

Ock

İftihar belgesi verilecek ögrenci isimlerinin önümüzdeki hafta idareye verilmesi önemle duyurulur.

Ock

Etli kuru fasulye, pirinç pilavı, turşu

Yarışma koşulları aşağıda  yayınlanmıştır.

Haftalık servis ve taşıma denetim formu hazırlanmış olup öğretmenler odasındaki masay bırakılmıştır.

Bugünkü bahçe nöbetçisi: Mehmet KODA

Bina Nöbetçisi: Neslihan AKINCI, Eyüp ATABAY' dır.