Okul idaresi tarafından dağıtılan atkı, çorap ve berelerden almayan öğrencilerin idareye gelmeleri duyurulur.

Sosyal etkinlik çalışmalarının sisteme girilmesi önemle duyurulur

Duyuru aşağıdadır

Ögrencilerin temizligine dikkat etmeleri önemle duyurulur

Öğretmenlere duyurulur:

Gerekli konularda Rehber öğretmeni Murat Abak' tan yardım alabilirsiniz.

Yazılı sınavlar başlayacağından derslerinize verimli ve etkili çalışmanız önemle duyurulur

Velilerimize duyurulur:

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığının pekişmesi açısından sizler de onlarla beraber kitap okuyabilirsiniz.

Öğrencilerimizin etkili ders çalışmaları konusunda onlara yardımcı olmaları velilere önemle duyurulur

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuza temizlik malzemeleri verilmiştir. Teşekkür ederiz.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması duyurusu aşağıdadır.

Okula yakıt gelmiştir. Öğrencilerin yakır aracına yaklaştırılmaması nöbetçi öğretmene önemle duyurulur.

1 sınıfların göz tarama testi sonucunun velilere bildirilmesi önemle duyurulur

1. Sınıf öğretmeni Alper Özgül izinli olduğundan derslere Müdür Yardımcısı Tekbir Kaymak girecektir.

Bahçe nöbetçisi: Hakan TAŞ

Bina nöbetçisi: Nurhan AÇIKEL

İngilizce Öğretmenimiz Adnan DEMİR bugün izinli olduğundan ingilizce derslrine sınıf öğretmenleri gireceklerdir.