May

31 Mayıs 2015 ´te METEM Sinema Salonu´nda okulumuzun yıl sonu gösterilerine katılan tüm davetlilere,programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat:13:00 daDarende METEM salonunda okulumuzun yıl sonu şenliği yapılacaktır.Tüm velilerimizin teşriflerini bekliyoruz.

Şbt

Okulumuza gelerek kan bağışlarını alan Türk Kızılayı görevlilerini ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor,başarılar diliyoruz.

Ekm

2013-2014 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısında seçilen 5 asil 5 yedek üye arasından seçilen Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Biltekin Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiriler.Bir yıl boyunca yapılacak çalışmalar planlandı.Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali KIZMAZ ´da katıldılar.

Yeni Okul Aile Birliği Başkanlığına Mustafa Biltekin seçildi

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti nin ilan edildiği 29 Ekim 1923 yılından bu yana kutlanan Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

30 Ekim 2014 Perşembe Günü saat:14:00 Okul Aile Birliği Toplantısı yapılacak olup,tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Ekm

Tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimizin kurban bayramı kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzun ders zaman çizelgesi değişti

Eyl

Okulumuzun anasınıfı kayıtları devam etmektedir