Mrt

1. Sınıf öğrencilerimizden Havva Nur Ve Fatma Zehra 3. sınıftaki öğrencilere kitap okudular. Cesaretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda yangın tatbilatı gerçekleştirildi.Okul binası boşatma tatbikatı ardından yakılan ateş söndürüldü.

E twinning Mutluluğumuz İçin Değer Projemizin Şubat Ayı Çalışmaları

Şbt

Tarihin Mührü Arslantepe e-twining Şubat ayı çalışmamızın konusu e- gazete.

Şbt

Mutluluğumuz İçin Değer başlığı adı altında katıldığımız e-twining projesinde anket oylamasında okul müdürümüz Mustafa KIZMAZ' ın hazırlamış olduğu afiş birinci seçilmiştir.

Şbt

Öğrencilerimizin sağlıklı su içmeleri için su arıtma cihazı alındı.Okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz karın keyfini yaşadı.

4. Sınıf Öğrencimizin Görsel Sanatlar Çalışması

Anasınıflarımızın Yeni yıl etkinliği

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından çevre temizliği yapıldı.

Okulumuz öğrencileri evlerinin çevresinden topladıkları atık pilleri atık pil toplama kutusunda biriktiriyorlar.Daha sonra bunlar görevliler tarafından toplanıyor.Atık pillerin toprağı ve suyu kirletmesi önlenerek çevre korunuyor.

Malatya il milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen karayolları trafik güvenliği konulu ilkokullar arası resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Emine Meyra Akıncı dereceye girerek birinci oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda Yerli Malı Haftasi tüm sınıflarımızda yerli yöresel yiyeceklerle kutlandı. Kaymakamımız Belediye Başkanımız Ilçe Millî Eğitim Müdürümüz ve Şube Mudurlerimiz okulumuzdaki etkinliklere katıldı.

Okulumuzun bahçesindeki ağaçların bakımı yapıldı.