Nis

Sinif veli toplantılarimiz yapılıyor.Toplantilara katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan programında anasınıfı gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

Nis

3. Sınıf öğrencilerimize diş fırçası ve diş macunu dağıltıldı.

Nis

Mutluluğumuz İçin Değer E twining projesi Menti çalışmamız.

Nis

Öğrencilerimiz Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gösterime giren İyiki Varsın Eren filmini izlediler.

Nis

4. Sınıf öğrencilerimiz top yetiştirme oyunuyla yarıştılar.

Nis

Öğrencilerimiz öğle arası ve teneffüslerde basketbol öğreniyorlar.

Mrt

Dünya Su günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Emine Meyra A. dereceye girmiş olup, okulumuza Malatya Büyükşehir Belediyesi Maski tarafından plaket verilmiştir

Mrt

Kütüphane haftasında öğrencimiz Emine Meyra A. resim yarışmasında ilçe birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Maki' nin Mlatya geneli  düzenlemiş olduğu Dünya Su Günü ilkokullar arası yarışmada öğrencimiz Emine Meyra A. Mansiyon Ödülüne layık görülmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Sevgi elleri çalışması

Mrt

E twining Tarihin Mührü Aslantepe Projesi Yaşlılar haftası kodlama etkinliği.

Mrt

Okul müdürümüz Mustafa Kızmaz ve müdür yardımcımız Tekbir Kaymak tarafından yürütülen iki projeden biri olan Mutlulugumuz İçin Deger E twining Projesinin bu ayki çalışmalarından bir tanesi sevgi tacı.

Mrt

254 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Geçilmez yazdıran 18 Mart Deniz Zaferimizi kutluyoruz.Basta Anafartalar Komutanı Mustafa Kemal olmak üzere tüm sehitlerimizi anıyoruz.

Mrt

Bülent Evren öğretmenimizin öğrenci ve velileri için düzenlemiş olduğu okuma etkinliği.