Haz

AHMET ÇOKYAŞAR ORTAOKULU GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ MİKAİL KARABULUT TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU GÖSTERİSİ YAPILDI.

YIL SONU OKUL GEZİMİZ

Kendi sınıfında en çok kitap okuyan 2. Sınıf öğrencilerimizin hediyelerini Okul Müdürümüz Mustafa Kızmaz verdi.

Eyl

Hayırsever işadamı Mustafa AKAN tarafından  okulumuza getirilen  muhtelif çeşitte kırtasiye malzemeleri  öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Eyl

Okulumuzun kalorifer sistemi yenileniyor.

Ağu

Ilkokul 1. Siniflarimiz uyum haftasi kapsaminda 5 Eylul de okul öncesi ve birinci sınıfımımız için okul başladı.Hayırlı olsun.

Haz

Okul öğretmenlerimiz onbin Okul projesi kapsamında ilk yardım eğitimi semineri aldılar

May

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan okulumuz öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu hediye etti. Kendisine teşekkür ederiz.

May

Birinci sınıflarımıza işitme testi yapıldı.

May

Okulumuzda ilçe düzeyinde okuma bayramı ve yıl sonu etkinliği düzenlendi.

May

4. Sınıf öğrencilerimiz Darende Somuncubaba METEM' i ziyaret ettiler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Mutlulugumuz İçin Deger E twining projesi kalite etiketi başvurumuzu yaptık

May

10 Bin okul projesi kapsamında okulumuz bütün öğrenci ve öğretmenlerine Okul Müdür Yardımcısı Tekbir Kaymak tarafından seminer verildi.

May

10 Bin okul projesi kapsamında okulumuz 3. Sınıf öğrencilerine ilk yardım eğitimi verildi